C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen)

Hallands län

Information

556133-1744 är organisationsnummer för företaget C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) finns i.

C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) har varit registrerat sedan 1970-02-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Curth-Rune -Johansson, Per Rune Oscar

Vill ni komma i kontakt med C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) så kan ni göra det på telefon genom 0340-679400 eller genom brev på följande adress:
Stormhallsv. 10, 432 32, Varberg

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och trafikutbildning för tunga fordon samt ADR-utbildning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C-R Johanssons Åkeri Aktiebolag (Terminalen) och det är Johansson, Per Rune Oscar som är född 1956 och har titeln VD, Johansson, Per Rune Oscar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Lars Anders Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Curth-Rune som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln RevisorJohansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,