Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr.

Hallands län

Information

Bolaget skall driva skeppsmäkleri, spedition, försäkringsagentur och annan därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1969-11-12 så skapades Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556130-4261 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. så går det att nå dem via telefon på 0340-16190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Gust. Magnussons Eftr. är Åsare, Sven Göran Leif som är född 1944 och har titeln VD, Åsare, Sven Göran Leif som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Karl Erik Georg som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Jonny Karl-Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsare, Sven Kristoffer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .