Jörnbo Rör AB

Hallands län

Information

Jörnbo Rör AB är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Jörnbo Rör AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jörnbo Rör AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Jörnbo Rör AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1969-03-31. Men sedan 1980-01-01 så har Jörnbo Rör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bäck 4, 432 96, Åskloster. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jörnbo Rör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-626000.

Varberg arbetar för att bolag som Jörnbo Rör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jörnbo Rör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar, driva rörelse för installation av värme och sanitet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jörnbo Rör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jörnbo Rör AB och det är följande personer, Jörnbo, Gert Bertil Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörnbo, Ulla Maj-Lis som är född 1949 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jörnbo Rör AB är 556124-8294.