Östergrens Production AB

Hallands län

Information

Östergrens Production AB är en verksamhet som finns i Varberg. I Östergrens Production AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Rolf Ebbe som är född 1957 och har titeln VD, Svensson, Rolf Ebbe som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Östergren, Britt-Marie K som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östergren, Karin Gertrud som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carl Alf Ebert som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rosengren, Folke Gunnar Astor som är född 1934 och har titeln SuppleantEdespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Östergrens Production AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Östergrens Production AB på telefon 0340-35880.

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Östergrens Production AB av bolagstypen Aktiebolag.

Östergrens Production AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Östergrens Production AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Östergrens Production AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östergrens Production AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Östergrens Production AB har 556115-2405 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.