Aktiebolaget Varbergs Färghus

Hallands län

Information

Aktiebolaget Varbergs Färghus är ett bolag som finns i Varberg. I Aktiebolaget Varbergs Färghus finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Håkan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölin, Carl Henrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Varbergs Färghus så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Varbergs Färghus på telefon 0340-89025.

Bolaget skall idka handel med färger och tapeter samt mattor och andra inom branschen förekommande artiklar.

Idag är Aktiebolaget Varbergs Färghus av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Varbergs Färghus är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Varbergs Färghus innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Varbergs Färghus är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Varbergs Färghus så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Varbergs Färghus har 556114-0186 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.