C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556104-5344.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0340-85360 alternativt besöka eller skicka post till C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag på följande adress Drottningg. 20, 432 41, Varberg.

C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I C.J. Rydholms Dammodehus Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gustafsson, Märtha Anna-Lisa som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Gustafsson, Jean Gunnar som är född 1930 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel inom konfektionsbranschen, samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.