B Kristenson Invest AB

Hallands län

Information

556103-2441 är organisationsnummer för bolaget B Kristenson Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Kristenson Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som B Kristenson Invest AB finns i.

B Kristenson Invest AB har varit registrerat sedan 1966-03-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B Kristenson Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

B Kristenson Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B Kristenson Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kristensson, Bengt Kenneth -Kristensson, Gunhild Anna-Karin

Vill ni komma i kontakt med B Kristenson Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-14560 eller genom brev på följande adress:
Lindberg 102, 432 92, Varberg

Bolaget skall bedriva försäljning och service av hemelektronik, företagsutveckling, förvaltning av värdepapper och fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B Kristenson Invest AB och det är Kristensson, Bengt Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Gunhild Anna-Karin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,