Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556084-7344.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0340-666700 alternativt besöka eller skicka post till Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag på följande adress Torgg. 26, 432 41, Varberg.

Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Magnus Andersson Livsmedel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Swahnberg, Klas Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror, bageriverksamhet, kött- och livsmedelsförädling, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.