Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset är ett av dem. Statusen för Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset är att Bolaget är aktivt.

Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset är ett Aktiebolag och skapades 1961-01-30. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset ska trivas.

I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med samt äga och förvalta fast och lös egendom. Med ovanstående avses framför allt fastigheter, fordringsrätter, aktier och obligationer. Vidare driva verksamhet avseende långivning, låneförmedling, dock ej sådan verksamhet, som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-86582.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset är Odhult, Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Odhult, Bodil Sonja Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Kurt Göran Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Förvaltnings Aktiebolaget Boknäset har 556076-8912 som sitt organisationsnummer.