Business Linc BL AB

Hallands län

Information

Business Linc BL AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Business Linc BL AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Business Linc BL AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Business Linc BL AB har haft sedan 2000-09-01. Business Linc BL AB har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Business Linc BL AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Falkenbergsv. 10, 310 63, Älvsered men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0325-47500.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Business Linc BL AB Privat, ej börsnoterat.

Business Linc BL AB har idag 556073-0482 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Business Linc BL AB

Bolaget skall bedriva callcenter och logistikverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Business Linc BL AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlskog, Patrik Tobias som är född 1969 och har titeln Extern VD, Jönsson, Sven Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Sven Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Sven Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor.