Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556057-7149.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0340-40020 alternativt besöka eller skicka post till Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag på följande adress Fastarpsv. 22, 432 78, Tvååker.

Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tvååkers Elektriska affär Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hammar, Elisabeth Astrid Louise som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka elektriska installationer och handel med elektriska förnödenheter ävensom att äga och förvalta aktier och fastigheter.