A-C Hellman Mental Training

Hallands län

Information

550804-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A-C Hellman Mental Training. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A-C Hellman Mental Training är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som A-C Hellman Mental Training finns i.

A-C Hellman Mental Training har varit registrerat sedan 1998-12-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A-C Hellman Mental Training så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

A-C Hellman Mental Training är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för A-C Hellman Mental Training är följande:

Vill ni komma i kontakt med A-C Hellman Mental Training så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende mental träning med i huvudsak enskilda idrottsmän, föreningar, specialförbund samt olika företag som målgrupp. Utbildning inom idrottspsykologi samt försäljning av idrottsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med A-C Hellman Mental Training och det är Hellman, Mona Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,