"GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning

Hallands län

Information

"GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

"GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-09-08.

"GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-05-29. Men sedan 2005-09-08 så har "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7122025.

Varberg arbetar för att verksamheter som "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Försäljning, service och underhåll av utrustning för restaurang och butik.

Firmatecknare för "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning och det är följande personer, Gullbransen, Kjell Göran som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för "GRB" Göteborgs Restaurang & Butiksutrustning är 530115-XXXX.