Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK

Hallands län

Information

Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK finns. I Varberg så finns det många olika Filial och i Hallands län så finns det ännu fler Filial. Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK tillhör bolagstypen Filial och bolaget har ej F-skatt. Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK så kan ni göra det genom att skicka er post till Vårbäcksv. 6E, 423 33, Torslanda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-30720.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK har idag 516403-1469 som sitt organisationummer.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören och vice verkställande direktören var för sig. är den som för stunden ansvarar för Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK

Filialen skall bedriva försäljning av elektronik-, present- och hygienartiklar samt kemikalier.

I Tom Fire filial till Moon Soft Ltd.UK så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jägesten, Per Martin som är född 1954 och har titeln VD, Bergvall, Per Börje som är född 1961 och har titeln Vice VD, Rosén, Johan som är född 1955 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .