Östasiatiska import o export, C. Bengtsson

Hallands län

Information

510429-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Östasiatiska import o export, C. Bengtsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östasiatiska import o export, C. Bengtsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Östasiatiska import o export, C. Bengtsson finns i.

Östasiatiska import o export, C. Bengtsson har varit registrerat sedan 1972-05-24 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östasiatiska import o export, C. Bengtsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Östasiatiska import o export, C. Bengtsson är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för Östasiatiska import o export, C. Bengtsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Östasiatiska import o export, C. Bengtsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Östasiatiska import o export, C. Bengtsson och det är Bengtsson, Carl Tommy Christer som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,