L Martinson Fastighetsservice

Hallands län

Information

500719-XXXX är organisationsnummer för bolaget L Martinson Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L Martinson Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som L Martinson Fastighetsservice finns i.

L Martinson Fastighetsservice har varit registrerat sedan 1989-02-28 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för L Martinson Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

L Martinson Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för L Martinson Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med L Martinson Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fastighetsskötsel, anläggningsskötsel, nybyggnation, reparation etc.

Det finns olika personer som har en koppling med L Martinson Fastighetsservice och det är Martinsson, Lars Allan Henry som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,