Dagsås Ekonomi o Data

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Varberg och Dagsås Ekonomi o Data är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Dagsås Ekonomi o Data är ett av dem. Statusen för Dagsås Ekonomi o Data är att Bolaget är aktivt.

Dagsås Ekonomi o Data är ett Enskild firma och skapades 2002-07-03. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som Dagsås Ekonomi o Data ska trivas.

Dagsås Ekonomi o Data är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom ekonomi och data.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dagsås Ekonomi o Data är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Dagsås Ekonomi o Data och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Dagsås Ekonomi o Data så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-45103.

.

De som är på något sätt har med Dagsås Ekonomi o Data är Persson, Catrine som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dagsås Ekonomi o Data har 460118-XXXX som sitt organisationsnummer.