G.O. industriprodukter

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Varberg och G.O. industriprodukter är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och G.O. industriprodukter är ett av dem. Statusen för G.O. industriprodukter är att Bolaget är aktivt.

G.O. industriprodukter är ett Enskild firma och skapades 1991-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som G.O. industriprodukter ska trivas.

G.O. industriprodukter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av förbrukningsmaterial och verktyg till industri och verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G.O. industriprodukter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är G.O. industriprodukter och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med G.O. industriprodukter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-679570.

.

De som är på något sätt har med G.O. industriprodukter är Olsson, Göran Ingemar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

G.O. industriprodukter har 451222-XXXX som sitt organisationsnummer.