Bouppteckningar, Lena Lindh

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Varberg och Bouppteckningar, Lena Lindh är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Bouppteckningar, Lena Lindh är ett av dem. Statusen för Bouppteckningar, Lena Lindh är att Bolaget är aktivt.

Bouppteckningar, Lena Lindh är ett Enskild firma och skapades 2006-05-15. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som Bouppteckningar, Lena Lindh ska trivas.

Bouppteckningar, Lena Lindh är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hjälpa till med bouppteckningar och arvskifte.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bouppteckningar, Lena Lindh är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Bouppteckningar, Lena Lindh och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Bouppteckningar, Lena Lindh så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-17953.

.

De som är på något sätt har med Bouppteckningar, Lena Lindh är Lindh, Lena Karin Ann-Margret som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bouppteckningar, Lena Lindh har 451222-XXXX som sitt organisationsnummer.