Snickar Sixten

Hallands län

Information

451105-XXXX är organisationsnummer för bolaget Snickar Sixten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickar Sixten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Snickar Sixten finns i.

Snickar Sixten har varit registrerat sedan 2004-01-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickar Sixten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Snickar Sixten är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Snickar Sixten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snickar Sixten så kan ni göra det på telefon genom 0340-670837 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickar Sixten och det är Bengtsson, Sixten Mårten Birger som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,