Göran Lönngren, Psykologverksamhet

Hallands län

Information

450331-XXXX är organisationsnummer för bolaget Göran Lönngren, Psykologverksamhet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Lönngren, Psykologverksamhet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Göran Lönngren, Psykologverksamhet finns i.

Göran Lönngren, Psykologverksamhet har varit registrerat sedan 1987-07-22 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Lönngren, Psykologverksamhet så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Göran Lönngren, Psykologverksamhet är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Göran Lönngren, Psykologverksamhet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Göran Lönngren, Psykologverksamhet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Psykoterapeutisk behandling.

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Lönngren, Psykologverksamhet och det är Lönngren, John Göran som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,