J-C Steinbach Fastighetsbyrå

Hallands län

Information

440829-XXXX är organisationsnummer för företaget J-C Steinbach Fastighetsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J-C Steinbach Fastighetsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som J-C Steinbach Fastighetsbyrå finns i.

J-C Steinbach Fastighetsbyrå har varit registrerat sedan 1998-05-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J-C Steinbach Fastighetsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

J-C Steinbach Fastighetsbyrå är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för J-C Steinbach Fastighetsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med J-C Steinbach Fastighetsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0340-674101 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsmäklare.

Det finns olika personer som har en koppling med J-C Steinbach Fastighetsbyrå och det är Steinbach, Jan-Christer som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,