Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Enskild firma som heter Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå. Det finns flera företag som liknar Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1996-10-25 så har Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå och det finns fler företag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå så kan ni göra det på 0340-19221.

Fastighetsmäklarverksamhet. Försäljning och värdering av fastigheter, bostadsrätter och tomträtter och angränsande verksamhet som upprättande av kontrakt och avtal för hyra och arrenden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bengtsson, Gösta Paul som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gösta Bengtsson Fastighetsbyrå har 430224-XXXX som sitt organisationsnummer.