L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå

Hallands län

Information

L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå är en verksamhet som finns i Varberg. I L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagberg, Lars-Olof som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå på telefon 0340-611549.

Fastighetsmäklarverksamhet samt juridisk konsultation i familjerätt, fastighetsrätt och avtalsrätt.

Idag är L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå av bolagstypen Enskild firma.

L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå så är det följande:

L.O. Hagbergs Fastighets- & Juristbyrå har 420222-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.