Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson

Hallands län

Information

410910-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson finns i.

Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson har varit registrerat sedan 1979-01-05 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson så kan ni göra det på telefon genom 0340-31239 eller genom brev på följande adress:

Grävmaskinsfirma.

Det finns olika personer som har en koppling med Sällstorps Grävmaskinsfirma, Lars Larsson och det är Larsson, Lars Gösta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,