Strength, Speed and Health, SSH

Hallands län

Information

Strength, Speed and Health, SSH hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Strength, Speed and Health, SSH finns. I Varberg så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Strength, Speed and Health, SSH tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Strength, Speed and Health, SSH har haft sedan 2002-04-02. Strength, Speed and Health, SSH har funnits sedan och 2002-04-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Strength, Speed and Health, SSH så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-17783.

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Strength, Speed and Health, SSH har idag 401106-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Strength, Speed and Health, SSH

Författarverksamhet av böcker, skrifter, föreläsningar samt design och utveckling av apparater för fitness, idrott och rehabilitering samt förenlig verksamhet.

I Strength, Speed and Health, SSH så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Melén, Jan Gustaf som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .