Bertils Svets o Smide

Hallands län

Information

Bertils Svets o Smide hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Bertils Svets o Smide finns. I Varberg så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bertils Svets o Smide tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bertils Svets o Smide har haft sedan 1999-01-01. Bertils Svets o Smide har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bertils Svets o Smide så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-40558.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bertils Svets o Smide har idag 390526-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bertils Svets o Smide

Smidesverkstad.

I Bertils Svets o Smide så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Sven Bertil som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .