Queen's Corner

Hallands län

Information

381222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Queen's Corner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Queen's Corner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Queen's Corner finns i.

Queen's Corner har varit registrerat sedan 1981-08-31 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Queen's Corner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Queen's Corner är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Queen's Corner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Queen's Corner så kan ni göra det på telefon genom 0340-10101 eller genom brev på följande adress:

Handel med kläder och accessoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med Queen's Corner och det är Nygren, Sven Edvard som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,