Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Varberg och Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-07-04. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag ska trivas.

Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska sälja reservdelar inom lantbruk,gräv schakt och åkeri som återförsäljare till främst lantbrukare men även till entreprenörer samt bedriva lantbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag är Andersson, Lars Eric Tobias som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Karl Olof som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Växtgruppen Norra Halland Handelsbolag har 969720-1136 som sitt organisationsnummer.