Stall B&J Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Varberg och Stall B&J Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall B&J Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall B&J Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall B&J Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-04-18. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall B&J Handelsbolag ska trivas.

Stall B&J Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inköp och försäljning av hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall B&J Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25.

Idag är Stall B&J Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Stall B&J Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-621623.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stall B&J Handelsbolag är Berntsson, Ingrid Louise som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Petra Katarina som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Stall B&J Handelsbolag har 969718-3821 som sitt organisationsnummer.