Svensk Bostadsanalys Handelsbolag

Hallands län

Information

969706-4773 är organisationsnummer för verksamheten Svensk Bostadsanalys Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Bostadsanalys Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Varberg som är den kommunen som Svensk Bostadsanalys Handelsbolag finns i.

Svensk Bostadsanalys Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-11-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Bostadsanalys Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Svensk Bostadsanalys Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för Svensk Bostadsanalys Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Svensk Bostadsanalys Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4801101 eller genom brev på följande adress:
Stavderv. 12, 432 65, Väröbacka

Konsultverksamhet, utbildning och administrativ förvaltning inom området fastighetsförvaltning samt därtill förenlig verksamhet. Bedriva handel med värdeapapper och industriförnödenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Bostadsanalys Handelsbolag och det är Wennerberg, Jonas Leif-Arne som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Wärmby, Tobias Gustaf som är född 1978 och har titeln Bolagsman,