Tunneltältet i Varberg Handelsbolag

Hallands län

Information

969698-8139 är organisationsnummer för verksamheten Tunneltältet i Varberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tunneltältet i Varberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Varberg som är den kommunen som Tunneltältet i Varberg Handelsbolag finns i.

Tunneltältet i Varberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-01-22 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tunneltältet i Varberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tunneltältet i Varberg Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för Tunneltältet i Varberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Tunneltältet i Varberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6212420 eller genom brev på följande adress:
Tunnlandsv. 2, 432 54, Varberg

Import och försäljning av tält och sportutrustning till idrottsklubbar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tunneltältet i Varberg Handelsbolag och det är Gull, Lars Jimmie Holger som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Rolf Olof som är född 1949 och har titeln Bolagsman,