Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag

Hallands län

Information

969697-5698 är organisationsnummer för företaget Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Varberg som är den kommunen som Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag finns i.

Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-11-18 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-18704 eller genom brev på följande adress:
Bjällemad, 432 78, Tvååker

Näringsverksamhet i form av campingrörelse och stuguthyrning med ekologisk inritkning samt även bedriva utveckling och försäljning av solfångare och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjällemad Eko-Camping Kommanditbolag och det är Bjällemad Förvaltning AB som är född och har titeln Komplementär, Svensson, Hans Martin som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare, Svensson, Hans Martin som är född 1976 och har titeln Prokurist, Svensson, Linda Ulrika som är född 1978 och har titeln Kommanditdelägare, Svensson, Linda Ulrika som är född 1978 och har titeln Prokurist,