Stall Nocturne Handelsbolag

Hallands län

Information

Stall Nocturne Handelsbolag är en verksamhet som finns i Varberg. I Stall Nocturne Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adolfsson, Göte Stellan som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Andersson, Alf Uno Ivan som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Andersson, Inger Marianne som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Ruth Eva Margitha som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Gelj i Kvibille Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Persson, Stig Börje som är född 1939 och har titeln Bolagsman.

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Nocturne Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Nocturne Handelsbolag på telefon 035-56466.

Äga och förvalta travhästar, deltaga i travtävlingsverksamhet samt utöva härtill hörande verksamhet.

Idag är Stall Nocturne Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Nocturne Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall Nocturne Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stall Nocturne Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-04-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Nocturne Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen två i förening.

Stall Nocturne Handelsbolag har 969680-5366 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.