Handelsbolag Rya Gård

Hallands län

Information

Handelsbolag Rya Gård är ett av många företag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolag Rya Gård finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolag Rya Gård är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-08-27.

Handelsbolag Rya Gård som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-08-21. Men sedan 2001-08-27 så har Handelsbolag Rya Gård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rya Gård, 432 92, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolag Rya Gård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7166793.

Varberg arbetar för att företag som Handelsbolag Rya Gård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolag Rya Gård. Det finns flera företag i Hallands län.

Bolaget skall arbeta med bokföring och redovisning åt företag och privatpersoner. Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruksverksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva utbildningsverksamhet inom hundsportområdet och det ekonomiska området samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Handelsbolag Rya Gård är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolag Rya Gård och det är följande personer, Kjernholm, Anders Stefan som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Kjernholm, Mona Maria som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolag Rya Gård är 969679-5807.