Fastarps Tryck Handelsbolag

Hallands län

Information

Fastarps Tryck Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Fastarps Tryck Handelsbolag finns. I Varberg så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fastarps Tryck Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Fastarps Tryck Handelsbolag har funnits sedan och 2003-11-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fastarps Tryck Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 12 A, 432 78, Tvååker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5655940.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Fastarps Tryck Handelsbolag har idag 969671-7165 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Fastarps Tryck Handelsbolag

Dekalprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Fastarps Tryck Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Bo Mikael som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Sven Yngve som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Holm, Bernt Axel som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .