Castus Production Handelsbolag

Hallands län

Information

Castus Production Handelsbolag är ett företag som finns i Varberg. I Castus Production Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Glenn Mikael som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Norin, Claes Albert som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Castus Production Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Castus Production Handelsbolag på telefon 0340-19392.

Multimediaproduktion vilket innefattar att uppdatera bl.a. hemsidor för företagare. Ta fram presentationsmaterial via nätet men även i tryckt form.

Idag är Castus Production Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Castus Production Handelsbolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Castus Production Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och Castus Production Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Castus Production Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Castus Production Handelsbolag har 969670-5798 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.