Key Swamp Music Handelsbolag

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Handelsbolag som heter Key Swamp Music Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Key Swamp Music Handelsbolag i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Key Swamp Music Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1999-02-18 så har Key Swamp Music Handelsbolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Key Swamp Music Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Key Swamp Music Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Egnahemsg. 14 A, 432 42, Varberg. Vi ni istället prata med Key Swamp Music Handelsbolag så kan ni göra det på .

Musik produktion Uthyrning och försäljning av skivor och musik artiklar och därtillhörande verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Conny Harald som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Kurt Isidor som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Nils Åke Willy som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Key Swamp Music Handelsbolag har 969657-3220 som sitt organisationsnummer.