EF Industrifastigheter Handelsbolag

Hallands län

Information

969655-5904 är organisationsnummer för verksamheten EF Industrifastigheter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EF Industrifastigheter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Varberg som är den kommunen som EF Industrifastigheter Handelsbolag finns i.

EF Industrifastigheter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-12-15 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EF Industrifastigheter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

EF Industrifastigheter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för EF Industrifastigheter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med EF Industrifastigheter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-31440 eller genom brev på följande adress:
ÅSBYVÄGEN 1, 432 68, Veddige

Äga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med EF Industrifastigheter Handelsbolag och det är Andersson, Carl Folke som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Nils Gustav Esbjörn som är född 1955 och har titeln Bolagsman,