Svenska Ecovac Handelsbolag

Hallands län

Information

Svenska Ecovac Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Svenska Ecovac Handelsbolag finns. I Varberg så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Svenska Ecovac Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Svenska Ecovac Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Svenska Ecovac Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Ecovac Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grimmared 265, 432 68, Veddige men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-38810.

Varberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Svenska Ecovac Handelsbolag har idag 969654-1086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Svenska Ecovac Handelsbolag

Bolaget skall bedriva försäljning av industri och centraldammsugare.

I Svenska Ecovac Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rundqvist, Anders Folke som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Rundqvist, Lena Marianne som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .