Skade Handelsbolag

Hallands län

Information

Skade Handelsbolag är ett av många företag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Skade Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skade Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-20.

Skade Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-07-08. Men sedan 2000-01-20 så har Skade Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tors Gränd 22, 432 31, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skade Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-80908.

Varberg arbetar för att företag som Skade Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skade Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Konsultverksamhet inom sjukvårds-, kvalitets- och administrativa systemlösningar inom IT-området samt turism, frilufsliv och rekreation.

Firmatecknare för Skade Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Gunnel Anita Eklund och Per Ulf Eklund var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skade Handelsbolag och det är följande personer, Eklund, Gunnel Anita som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Eklund, Johan Peter som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Eklund, Per Ulf som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Skade Handelsbolag är 969651-6039.