Österbykvartetten Handelsbolag

Hallands län

Information

Österbykvartetten Handelsbolag är ett bolag som finns i Varberg. I Österbykvartetten Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aktiebolaget Kungsäters Byggnadssnickerier som är född och har titeln Bolagsman, Bygg Team i Kungsäter Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Kungsäter Industri Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Kungsäters El Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Österbykvartetten Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Österbykvartetten Handelsbolag på telefon .

Dagligvaruhandel samt förvaltning av fast och lös egendom.

Idag är Österbykvartetten Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Österbykvartetten Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Österbykvartetten Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Österbykvartetten Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Österbykvartetten Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Österbykvartetten Handelsbolag har 969615-3700 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.