VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag

Hallands län

Information

916893-8232 är organisationsnummer för företaget VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Varberg som är den kommunen som VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag finns i.

VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-08-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0320-671450 eller genom brev på följande adress:
Tallåsstigen 6, 432 75, Träslövsläge

Bolaget skall arbeta med krisledning, krishantering, debriefing och ledarskapsutveckling för såväl det privata som det offentliga näringslivet.

Det finns olika personer som har en koppling med VKAB Crisis Management Consulting Handelsbolag och det är Bergerling, Karin Birgitta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Bergerling, Per Carl-Gustaf som är född 1952 och har titeln Bolagsman,