BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG

Hallands län

Information

Äga, förvalta samt handel med fast egendom, aktier och värde- papper, uthyrning av fritidsbostäder och pensionatrörelse samt verka som konsult ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Varberg så är BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1992-07-30 så skapades BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG och verksamheten är har ej F-skattsedel.

BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

916824-1983 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Varberg.

Just nu är BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG och det finns många verksamheter som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG så går det att nå dem via telefon på 0340-84700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom BRANÄS SKOLHUS FRITIDSBOSTÄDER KOMMANDITBOLAG är Rutina AB som är född och har titeln Komplementär, Bergman, Per Robert som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, Bergman, Per Robert som är född 1955 och har titeln Prokurist, Bergman, Erik Sigvard som är född 1963 och har titeln Prokurist, .