Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag

Hallands län

Information

Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag är ett bolag som finns i Varberg. I Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Advokatfirman Anders Lundberg AB som är född och har titeln Bolagsman, Advokatfirman Henrik Björnberg AB som är född och har titeln Bolagsman, Advokatfirman Krister Jonasson Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Advokatfirman Peter Strömbom Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag på telefon 0340-19000.

Advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Advokatfirman Kurt Lundberg Handelsbolag har 916822-9731 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.