BITO service handelsbolag

Hallands län

Information

Detalj och partiförsäljning av rengöringsmedel, kropps- och hud- vård samt hälsokostprodukter, konsultativ verksamhet inom ren- göring och dekontamineringsbranschen, utbildning och träning inom strålskyddsverksamhet och räddningsplanering, strålskyddsverksam- het, tillverkning och service åt verkstadsindustrin samt import.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BITO service handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Varberg så är BITO service handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1989-01-19 så skapades BITO service handelsbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

916821-8916 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Varberg.

Just nu är BITO service handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med BITO service handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0340-667253 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom BITO service handelsbolag är Torpling, Bo Villy som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Torpling, Iréne Eugenie som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .