Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag

Hallands län

Information

916821-2323 är organisationsnummer för företaget Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Varberg som är den kommunen som Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag finns i.

Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1988-04-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Himle, 430 10, Tvååker

Fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Daves Fastighetsförvaltning Kommanditbolag och det är Motell Björkäng Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Ericsson, Gert Inge som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, Ericsson, Leif Erik som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, Ericsson, Mats Jerry som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor