Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag

Hallands län

Information

Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag finns. I Varberg så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Anunds v. 4, 432 65, Väröbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-660050.

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag har idag 916553-8159 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag

Kameral verksamhet.

I Backa Redovisningsbyrå Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cronqvist, Maud Birgitta som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Cronqvist, Ulf Magnus som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .