Handelsbolaget Lokol

Hallands län

Information

916441-7447 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Lokol. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Lokol är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Varberg som är den kommunen som Handelsbolaget Lokol finns i.

Handelsbolaget Lokol har varit registrerat sedan 1981-07-29 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Lokol så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Handelsbolaget Lokol är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Lokol är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Lokol så kan ni göra det på telefon genom 0340-14994 eller genom brev på följande adress:
Apelstigen 9, 432 46, Varberg

Import o export samt postorderförsäljning och partiförsäljning med vattenpumpar (översvämningsskydd) samt textil och boutique- produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Lokol och det är Berggren, Karl Rune som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Johansson, Klaes-Göran Olof som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Larsson, Algot Curt Olof som är född 1948 och har titeln Bolagsman,