Handelsbolaget Rustans Trafikskola

Hallands län

Information

Handelsbolaget Rustans Trafikskola hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Handelsbolaget Rustans Trafikskola finns. I Varberg så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Rustans Trafikskola tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Rustans Trafikskola har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Rustans Trafikskola så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Långg. 48 B, 432 44, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-18205.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Rustans Trafikskola har idag 916441-5243 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Rustans Trafikskola

Trafikskola.

I Handelsbolaget Rustans Trafikskola så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjesson, Rustan Lars Hugo som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Börjesson, Ulf Rustan som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .